Warning: Use of undefined constant cpt_custom_post_template - assumed 'cpt_custom_post_template' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/erkkik/public/html/wp-content/plugins/post-templates-by-cat.php on line 59

Warning: Use of undefined constant szub_cat_template_inherit - assumed 'szub_cat_template_inherit' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/erkkik/public/html/wp-content/plugins/post-templates-by-cat.php on line 66
Ei nimi miestä pahenna – ellei mies nimeä! | Erkki Kukkonen

Ei nimi miestä pahenna – ellei mies nimeä!

21.10.2012

Jos googlaat ”Erkki Kukkonen”, nousee ruudussa eteesi ainakin kaksi ”erkkikukkosta”. Toinen Erkki K. on Järvenpään kaupunginjohtaja, jota ollaan erinäisistä syistä johtuen ilmeisesti erottamassa virastaan.

Tämä toinen Erkki Kukkonen eli allekirjoittanut on seniorikansalainen ja rehtori (eläkeläinen) Kuopion kaupungissa, kaupunginvaltuutettu ja samalla myös Kokoomuksen kuntavaaliehdokas.

Selvyyden vuoksi sanottakoon, että meillä kahdella, Järvenpään Erkillä ja minulla, ei ole muuta yhteistä kuin sama etu- ja sukunimi, emme ole tietääkseni edes sukulaisia.

Peruskoulun rehtorin tehtävät sain jättää yhdeksän vuotta sitten ilman dramatiikkaa säädetyssä järjestyksessä saavutettuani 60 vuoden eläkeiän. Muitakin Erkki Kukkosia asustelee täällä Kuopion kääntöpiirillä, tietääkseni ainakin neljä, mutta ei ole postit, osoitteet eikä persoonatkaan tähän mennessä sekoittuneet. Välimatka Kuopiosta Järvenpäähän on riittävän pitkä pitämään minut erillään sikäläisestä revohkasta.

Kommentit

Olisiko sinulla kommentoitavaa aiheesta?