Warning: Use of undefined constant cpt_custom_post_template - assumed 'cpt_custom_post_template' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/erkkik/public/html/wp-content/plugins/post-templates-by-cat.php on line 59

Warning: Use of undefined constant szub_cat_template_inherit - assumed 'szub_cat_template_inherit' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/erkkik/public/html/wp-content/plugins/post-templates-by-cat.php on line 66
Vuorovedolla eteenpäin | Erkki Kukkonen

Vuorovedolla eteenpäin

13.03.2017

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry on ollut kiinnostava ”työnantajani” jo kymmenkunta vuotta. Järjestön nimikin on tuona aikana vaihtunut Veteraaniopettajista Opetusalan senioreiksi.  OSJ:n seuraava vuosikokous huhtikuussa on tämän vuosikymmenen mittaisen kauteni päätöskokous. Aloitin järjestötyörupeamani Veteraaniopettajien Itä-Suomen aluevastaavan roolissa ja päätän sen kiitollisin mielin vuosikokouksessa OSJ:n hallituksen varapuheenjohtajana, jota tehtävää hoidin viimeiset neljä vuotta puheenjohtaja Erkki Kangasniemen ”aisaparina”.

OSJ ry tarjosi mielenkiintoisen järjestön uudistamistehtävän. Olin mukana 5-jäsenisessä työryhmässä, jossa muotoiltiin nykyisen OSJ:n maakuntapohjainen järjestörakenne, kun Veteraaniopettajat muutettiin Opetusalan Seniorijärjestöksi.  Ehdotin suunnittelun lähtökohdaksi 1990-luvulla SURE ry:n tarpeisiin laatimaani maakuntapohjaista järjestömallia, joka näyttää toimivan hyvin nyt myös OSJ:ssä.

Ensi syksynä 16.-17.9. Kuopiossa järjestettävät OSJ:n senioriopettajapäivät ovat viimeinen iso tehtävä, jonka toteuttamisessa olen vielä aktiivisesti mukana. ”Mualima muuttuu – muututaanko myö” -teemalla kutsumme senioriopettajia eri puolilta maata kokemaan ja näkemään syksyinen Kuopio.

Nyt on vuoro uusien ihmisten tulla vetovastuuseen niin OSJ:n hallituksessa kuin omassa Kuopion seudun senioriopettajat Ksso ry:ssä.

Hyvillä mielin katselen taaksepäin ja uteliaana odotan vielä tulevia aikoja.

 

Kommentit

Olisiko sinulla kommentoitavaa aiheesta?